Element

En gång per år bör filtren i elementen bytas ut. Filtren köps via acticon.se där det även finns en manual hur de installeras.

Under elementen finns ett spjäll som kan öppnas eller stängas för att få in frisk luft.

Vattenavstängning

I lägenheten finns kranarna för att stänga av vatten bakom spolnings-panelen i badrummet.

Trädgården

På bakgården har vi vinbärsbuskar, körsbärs- och fläderträd samt rabarber som du som medlem kan plocka och äta. Vi vill naturligtvis att vi tar hand om buskar och plantor så att vi alla får njuta av dem så länge som möjligt. Om du är osäker hur du plockar, hör av dig till styrelsens trädgårdsansvarige. Rabarber skärs av så nära jorden som möjligt t.ex.

Beskärning av träd och buskar görs enbart av eller tillsammans med styrelsens trädgårdsansvarige. Hör av dig till styrelsen om du är intresserad av att vara med och sköta om trädgården med plantering och underhåll eller annars vill ha tillgång till trädgårdsförrådet!

Facebookgrupp

Vi har en Facebookgrupp för alla medlemmar som har ett Facebookkonto. Tanken är att underlätta kontakt mellan föreningsmedlemmarna, tips på trevliga evenemang i krokarna, lån av bil o.s.v.

Gruppen administreras av styrelsen men är inte en formell kontaktväg till styrelsen, utan då ska du använda den här adressen eller via motioner inför årsstämman. Den kan inte heller användas för felanmälan.